Etichete tesute, etichete textile, etichete satin – 3 tipuri – multe variante

lanyard tesut snur textil lanyard textil personalizat

Etichete tesute, etichete textile, etichete satin detaliile cu personalitate

Detaliile aparent banale precum etichete tesute, etichete textile, etichete satin ofera valoare articolelor textile.  Aceste elemente confera personalitate pieselor pe care sunt aplicate. In acelasi timp sunt componente cu rol informational important. Asemena etichete textile au rol esential pentru consolidarea imagini unui brand.

Pentru ca sunt elemente de recunoastere cele mai multe etichete tesute au arie foarte variata de utilizare.

Etichete textile rol informational

etichete tesute etichete textile tesute imprimate personalizate tesuteIndiferent de tipul lor, pe etichete tesute sunt sunt trecute brandul sau numele producatorului. Pe etichete textile sunt inscriptionate si detalii legate de marime. Tot pe aceste etichete tesute pot fi cusute logo-urile sau detalii importante pentru producator. Astfel sunt transformate in instrumente ce au rol de informare.

Etichetele textile contin si informatiile legate de modul de utilizarea produselor. Sunt mentionate aspecte cu privire la compozitia materialului din care este realizat articolul vestimentar.

Tot pe aceste elemente,  etichete tesute, sunt inscriptionate si recomandarile producatorilor. Detaliile legate de modul de utilizare, curatare, calcare sunt si ele mentionate pe acestea.  Pe etichete tesute producatorii adauga si informatii cu privire la dimensiunea produsului, compozite textila, tara de productie.

benzi tesute benzi textile personalizateEtichete tesute – rol de recunoastere

O alta sarcina importanta a acestor etichete tesute este de a face un brand remarcat. Pe micile bucati textile sunt imprimate logo-ul unei firme devenind clasicele etichete textile imprimate. Astfel iubitorii unei marci reusesc sa identifice mai rapid produsele preferate.

Companiile internationale pun accent pe acest mod de recunoastere a produselor si le folosesc ca principal instrument de identificare. Datorita logo-ului inscriptionat pe etichete textile, articolele capata valoare. Dealtfel multe branduri pot extinde businessul in afara granitelor, datorita acestui semn de recunoastere.

Etichete textile – elemente ce confera personalitate articolelor vestimentare

Rolul acestor etichete tesute nu se rezuma la cele mentionate. Datorita modului de integrare devin elemente ce personalizeaza articolele vestimentare. Gentile, accesoriile decorative si piesele de lenjerie, devin mai atractive datorita numelui inscriptionat.

Corect amplasare, aceste etichete tesute confera plusul de notorietate pieselor pe care sunt montate. Pentru ca sunt principalele elemente care  contribuie la cresterea vanzarii sunt si accesorii importante in toate domeniile in care sunt utilizate.

Etichete tesute – arii de utilizare

Datorita eficientei ridicate acestea au o arie foarte variata de utilizare. Sunt folosite in principal in industria textila. Articolele vestimentare fiind cele mai avantajate din pricina lor. Indiferent de tipul pieselor pe care sunt aplicate, capata valoare datorita numelui producatorului.

Etichete tesute – articole textile

etichete marimi etichete tesute etichete textile tesute imprimateTrebuie mentionat ca nici un articol textil nu poate fi comercializat, conform legislatie, fara etichete textile. Pentru ca pe aceste sunt mentionate informatiile esentiale legate de tipul stofelor si datele de identificare a producatorului.

Articolele vestimentare, indiferent destinatie poarta etichete textile. Fie ca sunt destinate bebelusilor, copiilor sau adultilor au inserate asemenea elemente de identificare. Pe piesele vestimentare pretioase sunt de obicei montate etichete satin care cresc valoarea. Pentru piesele comune, folosite zi de zi sunt preferate etichete textile din bumbac. Articolele cu renume si amprenta unica, poarta de obicei etichete tesute cu aspect deosebit.

Etichete textile  – accesorii fashion

Asemenea etichete textile nu lipsesc de pe lenjeria intima, lenjerie de corp, articole casual sau business. Se gasesc pe accesorii, de la esarfe colorate la curele din piele si manusi tricotate. Cand vine vorba de articole fine, cu textura pretioasa sunt preferate etichete satin, care sporesc aspectul elegant.

Accesoriile vestimentare sunt articole indispensabile pentru imbunatatirea calitati vietii. Aspectele importante legate de compozitie fac diferenta intre un lucru de calitate foarte buna si accesorii cu grad de uzura scazut. Blana naturala, pielea, lana organica, bumbacul organic si matasea naturala sunt materialele care confera rafinament accesoriilor.

Etichete textile – uniforme oficiale

etichete tesute etichete textile tesute imprimate woven labelsUniformele oficiale militare, ale marinei sau ale unor institutii ale statului sunt identificate rapid datorita acestor etichete tesute. In fapt sunt elementele care fac diferenta intre un articol vestimentar al unei uniforme oficiale si piesele vestimentare de strada.

De obicei, pentru tinute si oficiale sunt folosite etichete satinate, care sporesc eleganta si notorietatea pieselor. Acestea completeaza perfect aspectul unitar si confera prestanta hainelor oficiale.

Imbracamintea militara este complete datorita acestor etichete textile dar si a ecusoanelor menite sa le personalizeze. Doar asa se poate face distinctia intre un articol vestimentar in stil militar si unul oficial.

Etichete tesute – industria art deco

Prosoapele de baie, halatele de baie sunt cateva dintre accesoriile art deco nelipsite din locuinte. Segmentul art deco nu ar fi complet fara aceste etichete textile care ofera informatii necesare. Compozitia stofelor, aspectele legate de modul de intrebuintare sunt esentiale pentru prelungire perioadei de utilizare.

Pe aceste etichete satin pot fi inscriptionate si alte informatii care contribuie la utilizarea corecta a produselor. Pentru ca sunt necesare sunt nelipsite de pe prosoape de bucatarie, fete de masa, articole textile folosite la temperatura inalta.

Etichete tesute sunt folosite si pe articole art deco precum paturi, pilote cuverturi de pat. IN aceste cazuri ofera informatii valoroase legate de producator si compozitie. Sunt prezente pe lenjeriile de pat si alte articole ce imbunatatesc calitatea vietii.

In functie de informatiile mentionate pe etichete textile, consumatorii pot face alegeri. Persoanele ce sufera de alergii cutanate pot imbunatati calitatea vietii alegand produse art deco organice. Bumbacul organic, lana organica sunt stofele ce pot creste bunastarea consumatorilor sensibili.

Etichete tesute – mobilier

Aceste etichete tesute sunt folosite cu succes si de producatorii de mobila. Cand sunt montate pe canapele textile, paturi din piele ecologica, fotolii sau scaune sporesc notorietatea. Informatiile de identificare mentionate pe acestea ii ajuta pe consumatori sa ia deciziile bune mai rapid.

Pe etichetele textile aplicate pe corpurile de mobilier sunt inscriptionate informatii legate de caracteristicile materialului. Au si detalii cu privire la notorietatea producatorului. Tot pe etichete tesute sunt mentionate si informatiile legate de modul de intretinere a mobilierului.

Etichete textile – caracteristici

etichete tesute etichete textile tesute imprimate wovenUtilizarea de etichete textil este o practica care confera notorietate unui brand si scot produsele din anonimat. Toate detaliile legate de aspect, textura, mod de aplicare, forma sunt importante. Aceste elemente contribuie la cresterea valorii produsului pe care sunt inserate.

In cazul articolelor vestimentare si a accesoriilor se tine seama ca aceste etichete textile  intra in contact direct cu piele. De aceea sunt folosite modele de dimensiuni  mici, cu textura fina care sporesc starea de bine.

Etichetele pot avea forme foarte variate. De la benzi simple dreptunghiulare, la forme geometrice complexe. Pot fi, dupa caz,  mici sau mari astfel completeaza perfect piesele pentru care sunt concepute. Pot avea margini drepte, perfect taiate, margini zimtate sau neregulate.

Cand vine vorba de forma isi dimensiune, optiunile sunt numeroase, important este ca proiectul final sa aiba aspectul placut  mult dorit. Si paleta cromatica a acestor etichete tesute este vasta. Asocierile de culori sunt menite sa evidentieze in de la prima vedere produsele pe care sunt inserate.

Etichete tesute  – detalii grafice

etichete tesute etichete textile tesute imprimate tesute personalizateDetaliile grafice ale acestora pot fi realizate pentru a oferi rafinament si eleganta. Caracterele grafice sunt concepute pentru a pune in valoare trasaturile pieselor pe care sunt aplicate. In astfel de situatii aceste etichete textile si etichete satin capata valoare estetica deosebita.

Articolele rafinate sunt puse in valoare de etichete tesute cu caractere fine, asemeni celor scrise de mana. Hainele din categoria business si office  sunt evidentiate cu ajutorul unor etichete textile cu caractere puternic. Lenjeriile de pat si piesele art deco sunt usor puse in valoare de etichete satin cu caractere elegante.

Etichete textile – clasificare, tipuri

In functie de modul in care sunt aplicate si destinatie avem mai multe tipuri de etichete:

  • etichete tesute tip damasc;
  • etichete satin imprimate;
  • etichete tesute taffeta;
  • etichete tesute autoadezive;
  • etichete textile pentru marimi;

Etichete tesute tip damasc

Din aceasta categorie de etichete tesute fac parte cele mai fine si mai rafinate tipuri. Sunt recomandate pentru articolele cu textura fina si foarte fina pe care le pun in valoare. Pot fi folosite pentru rochi fine, camasii office delicate, lenjerii de pat din satin. Trebuie asociat cu  articole realizate din matase, tul  si dantela. Pot fi potrivite si cu bumbac fin sau cu  alte stofe placute la atingere.

Aceste etichete tesute tip damasc au cea  mai larga arie de utilizare. Datorita calitatii exceptionale a detaliilor contribuie la cresterea calitatii produsului finit. Sunt bine tolerate de piele pentru ca sunt fine.

Sunt usor de aplicat si integrat, din pricina solutiilor numeroase de montare. Flexibilitate este ridicata adica pot fi taiate la cald, la rece, cu laser si chiar cu ultra sunete. Modelarea se face rapid, pentru a se integra perfect in ansamblul genera. Cu usurinta pot capata forma trapezoidala, pot fi indoite la capete sau la mijloc. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori si isi maresc functionalitatea. Inafara de rolul informational, capata rol estetic.

Etichete satin imprimate

Printre cele mai fine etichete se gasesc cele din satin. Acestea au aspect lucios pe una sau pe ambele fete. Pot fi imprimate cu informatiile dorite prin diferite modalitati. Cele mai comune etichete satin sunt cele menite sa creeze contrast, in alb si negru.

Avantajul acestora este ca sunt bine tolerate de piele si organism. Sunt pe articolele destinate bebelusilor, dar si pe piesele folosite de copii si adulti. Un alt atu al acestor etichete satin este durabilitatea. Fiind create prin metode specifice speciale isi pastreaza aspectul impecabil mult timp. Pot fi spalate la temperatura inalta si calcate cu instrumente incinse, fara a-si modifica caracteristicile.

Un beneficiu cu care vin aceste etichete satin este versatilitatea ridicata.  Pot fi folosite pentru o arie larga de produse, de la articole vestimentar, la uniforme oficiale si mobila. Sunt maleabile si capata rapid forma dorita. Sunt elemente cheie care pun in valoare articolele pe care sunt aplicate.

Etichete tesute taffeta

etichete tesute etichete textile tesute imprimateSimple, rafinate, elegante, astfel sunt caracterizate chiar si cele ma comune etichete tesute din tafetta. Sunt elementele ideale pentru accesorii, genti, manusi, posete. Sunt discrete si in acelasi timp robuste ci contribuie la crearea de piese complete.

Pe langa aspectul deosebit si flexibilitatea ridicata, etichetele din taffeta sunt si economice. Astfel reprezinta solutii perfecte pentru o gama foarte variata de businessuri.

Un alt aspect care creste valoarea acestor etichete din taffeta este legat de modul de taiere, pliere si aplicare. Ofera posibilitati numeroase de taiere si indoire cu ajutorul instrumentelor laser sau a celor cu ultrasunete. Versatilitatea ridicata este oferita si de optiunile variate de aplicare si modelare.

Etichete textile autoadezive

Durabile, cu aspect impresionant, aceste etichete textile autoadezive sunt recomandate cu precadere pentru obiectele catre nu sunt supuse des spalarii. Corpurile de mobilier, covoarele, cosurile de rufe, cosurile de depozitare sunt perfect completate cu ajutorul lor.

Reprezinta solutii ideale pentru saltele, articole de  incaltaminte si alte accesorii. Sunt detalii ce ofera personalitate pieselor pe care le insotesc. In acelasi timp sunt elemente  care contribuie la intarirea imaginii de brand a producatorului.

Etichete tesute de marimi

etichete marimi etichete tesute etichete textile tesute imprimateFata de tipurile mentionate anterior, aceste etichete tesute de marii au rol important in identificarea brandului si a dimensiunii. Sunt folosite in ce mai multe situatii pentru articole vestimentare. Au  rol informational deosebit, datorita detaliilor tesute si rol decorativ datorita aspectului.

La randul lor etichetele tesute de marimi sunt impartite in mai multe categorii:

  • etichete textile de marca
  • etichete tesute cu instructiuni de spalare
  • etichete textile de compozitie
  • etichete tesute decorative

Acestea furnizeaza informatii esentiale legate de producator si locul de productie. Au inscriptionate recomandari cu privire la modul de spalare, uscare, calcare. Pe etichete tesute de marime sunt mentionate si informatii legate de compozitie.

Pentru ca sunt flexibile, usor de taiat, montat si modelat sunt si elemente cu rol decorativ important. Etichetele de marimi cu margini tesute se simt placut si nu creaza disconfort, nici cand sunt montate in zona gatului.

Indiferent de destinatie si scop, aceste etichete tesute, etichete textile si etichete satin ofera aspect complet pieselor pe care sunt aplicate. Realizate din materiale antialergice ofera confort. Create din stofe de inalta calitate sunt rezistente si isi pastreaza aspectul in timp.

Etichete tesute, etichete textile, etichete satin sunt elemente informationale si decorative deosebite, solutii versatile pentru o varietate mare de situatii.

Mai multe detalii despre etichete tesute se gasesc pe etichete tesute.ro si pe Etichete Tesute Constanta

Suna acum
Vino la noi!